Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody v požárním útoku do vrchu - Náměšť na Hané

Jak se závodí do kopca . . .

15.8.2009 závody v požárním útoku do vrchu v Náměšti na Hané

                   Tak a je to tu, obávaný, byť sranda mač, závod do vrchu v Náměšti na amfiteátru. Děvčata měla na přípravu cca 3 dny, museli jsme vymyslet, jak poskládat základnu, páč propozice zněly dvě hadice "B", tři "C" a tři proudnice a navíc, kdo byl v Náměšti na amfiteátru, tak útok byl do zatáčky a do pořádnýho kopce. A dva útoky.

                   V sobotu ráno jsme s menšími komplikacemi (děvčata ví:)) vyrazili do Náměště. Tentokrát jsme neměli k dispozici naše kluky, tak jsme o pomoc prosily chlapy z jiných družstev (oni devčatům vždy rádi pomohou:)). Mužských družstev tam bylo dost. Děvčata měla pouze jedno konkurenční družstvo, a to z Myslechovic (těm se útoky moc nepovedly, taky to byl jejich první závod). Po problémech s časomírou se časy útoků měřily ručně stopkama. Přišel útok Ú a děvčata s velkou trémou a obavami začala chystat základnu a .......... útok zvládly perfektně s časem 30,29......

                   Předávání cen se zúčastnil i pan Langer, děvčata měly radost z úspěchu a z trofeje, fotily se jak o závod, Věrka dala i rozhovor na kameru do soukromé videotéky pana Langra a šly jsme slavit nahoru na louku nad amfiteátrem, kde nám Rosťa s Lenkou udělali  v rámci dětského dne pěnu a holky se ještě vyřádily v ní, dětí tam moc nebylo:-)) Ale po celém dni, který jsme strávili na sluníčku, jsme byli všichni rádi, že už jedeme domůůů:-)) Tak už jen přání dalších takových úspěchů a páčko!

-MZ-

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31