Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody v hasičském sportu Myslechovice

Děvčata opět na vrcholu . . .

Závody v hasičském sportu Myslechovice 20.6.2009

         A zase vyrážíme na závody, do Myslechovic a tentokrát i s klukama. Po čekání na Avii jsme tan dorazili přesně na čas na zahájení a hned po rozlosování pořadí jsme vyrazili na závodní dráhu. Měli jsme dva pokusy, tak jsme prostřídaly holky na špicích, třeba Terka to běžela úplně poprvé, bez jakéhokoliv tréninku.

         Po prvním pokusu jsem musela začít motivovat, aby jsme nebyli úplně poslední. Jako překvapení jsem našim soutěžícím nadělala palačinky, tak jsem jim je nakonec musela slíbit za vítězství a zadařilo se. Děvčata byla tentokrát první ze třech soutěžních družstev a kluci byli pátí z šesti soutěžních družstev. To víte, radost byla u děvčat veliká a pochvalami jsme tentokrát s Věrou nešetřily. Jen kluci moc radosti neměli. Po vyhlášení výsledků a předání cen jsme ještě chvíli slavili, ale pak už nás tlačil čas, páč jsme byli pozváni na Hášovy narozeniny, tak se v oslavách pokračovalo tam.

         No a o morální podporu nebyla nouze, bylo tam dost lidí ze Senice, ale hlavně se na nás přišla podívat naše Boženka s Pepíčkem. A kdo zná Božku, tak ví, jak dokáže kohokoliv podpořit:-)). No bylo veselo, víc nemusím ani psát:-))

         Tak už jen přáni, aby nám to tak šlo i nadále a ta morální podpora taky nebyla marná...

                                                                                                                 Zbořka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30