Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 5. 2005 - Floriánek Ludéřov

Tak jako každý rok v květnu, tak i letos jsme vyjeli do Ludéřova, abychom se zde zúčastnili soutěže, které je pořádána  na počest patrona hasičů – svatého Floriána, a která nese jeho jméno.

Letos tyto závody připadly na datum 7. května. Byl to opravdu pěkný, ničím nerušený den, který jsme si všichni užili. Jako pokaždé, i letos nám nepřipadlo nejdůležitější vyhrát, ale zúčastnit se. Takže jste asi pochopili, že ani ženy ani muži neobsadili ani jedno z oněch třech lukrativních míst, ale i tak jsme se dobře bavili.

Po vyhlášení výsledků, jsme se dověděli, že ženy skončily na ...... místě a muži na místě ...… Loni jsem psala, že i přesto, jak jsme dopadli, jsme měli velikou podporu a letos tomu bylo nejinak. Spolu s družstvem SDH Senice na Hané na Floriánka přijelo spoustu fandů, kteří nám drželi pěsti. Ale asi si to popletli a místo pěstí omylem drželi palce J.

Po ukončení soutěže došlo na volnou zábavu. Velký úspěch měl tombola a její první cena – „sekačka na trávu“. Jednalo se o tři malá kůzlátka, které pak výherce vrátil majiteli, aby zůstala s mámou kozou. Kladné ohlasy měla i skupina LIF, která celou tuto akci hudebně doprovázela.

Největší úspěch a nejvíce fandů však mělo mistrovství světa v hokeji, které se odehrávalo ve Vídni. To se většina sester a bratrů sešla v malé místnůstce s gulášem a pivkem u televize a celí napjatí sledovali zápas, kde hlavní roli měla Česká republika. Češi hráli proti Slovákům a zvítězili drtivou převahou gólů 5:1! No, alespoň někomu se tento den dařilo!

 

-LV- 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31