Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak jsme schůzovali a bilancovali rok 2010

VÝROČNÍ VALNÁ HROMADA za rok 2010

 

Výroční schůze za rok 2010 se konala 12. 2. 2011 v budově hasičské zbrojnice v Senici na Hané. Sešli jsme se v hojném počtu a průběh schúze byl obvyklý.
Úvodem starosta SDH všechny přivítal, zejména pak vzácné hosty a to ředitele HZS Olomouckého kraje Ing. plk. Karla Koláříka, starostu obce Ing. Michala Tichého a v neposlední řadě hasičského "guru" senického okrsku pana Josefa Lakomého z Vilémova. Bohužel se nám na poslední chvíli omluvil starosta OSH Olomouc br. Luděk Sýkora ze zdravotních důvodů.
Následovala minuta ticha za zemřelé členy, a pak už to svižně odsýpalo jak se patří. Zprávu o činnosti SDH přednesl straosta SDH David Gbelec. Zprávu o činnosti jednotky SDH pak velitel Jiří Osyka. Následovala zpráva KRR, kterou přečetla Jana Osyková a poté zpráva o činnosti mladých hasičů - Rosťa Šulla a zprávu o činnosti sportovních družstev přečetla Věra Navrátilová. Letos si přednášející připravili interaktivní prezentace a využili tak naši projekční techniku a oživili tím svoje projevy, což bylo kvitováno s povděkem.
Následovala diskuze ve které vystoupili hlavně pozvaní hosté a nutno dodat, že nešetřili slovy chvály a díků směrem k našemu sboru. Před odsouhlasením usnesení z výroční valné hromady byla dodatečně do výkonného výboru zvolena Zuzka Kopecká. Oficiální část byla tedy za námi a všichni se už těšili na guláš, který jako obvykle uvařil pan Sach a tímto mu moc a moc děkujeme. Byl opravdu výborný. Následná volná zábava postupně dospěla ke svému vrcholu, kterým se už pomalu tradičně stává oblíbené karaoke. Opět se ukázalo, že sejít se takhle na zbrojnici je moc fajn.

GbelDa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30