Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční valná hromada 2008

Výroční valná hromada za rok 2008

Výroční valná hromada za rok 2008, tentokráte proběhla až tuto sobotu, tedy 7. 2. 2009 v 5 hodin odpoledne. No vlastně jsme začali o něco později, a to z důvodu zdravotních potíží jednoho z hostů. Naštěstí nakonec všechno dopadlo, vzhledem k dané situaci dobře.
S menším zpožděním jsme tedy schůzi zahájili a průběh celkem svižně ubíhal kupředu podle předem odsouhlaseného programu. Po zprávách starosty, velitele, předsedy KRR, vedoucího mládeže a referentky žen jsme dospěli k bodu vyznamenání. Poděkování za pomoc při organizování mistrovství ČR v požárním sportu v Přerově obdržely: Jana Osyková, Zuzka Kopecká, René Hubáčková a Věrka Navrátilová. Čestné uznání SDH: Petr "Habr" Nakládal a Lenka Šullová. Čestné uznání OSH Olomouc: Jirka Hlavinka. Medaili Za příkladnou práci: Roman "Lahváč" Hlavinka a medaili za zásluhy Rosťa Šulla. Odměněni byli také nejlepší 3 mladí hasiči. Jmenovitě Honza Lakomý, Lucka Lakomá a Martina Šrotířová. Všem oceněným GRATULUJEME !!!
Následovala diskuze, ve které nám pár slov pověděli starosta obce Ing. Michal Tichý, předseda TJ Sokol Lukáš Hynek a zástupce SDH Vilémov bratr Josef Lakomý. Po odsouhlasení usnesení z výroční valné hromady, konečně na řadu přišel, již od začátku krásně vonící, guláš. Stejně jak voněl, tak i chutnal a tímto také děkujeme jeho tvůrci panu Sachovi. Všeobecné veselí pak vydrželo hluboko do noci za doprovodu kytary bratrů Karla Novotného a Petra "Bobka" Jiříčka. Musím říct, že se všichni dobře bavili.

Ještě jednou chci poděkovat všem členům SDH Senice na Hané za jejich práci v roce 2008, všem zastupitelům a radním v čele s panem  starostou za spolupráci a pochopení a sponzorům a přispivatelům za jejich podporu.

David Gbelec

 

fotky zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31