Jdi na obsah Jdi na menu
 


     Jak jsme prožili Senicky Hode 2012

SENICKY HODE 2012

" Tak a je to . . .",  mohli jsme si v pondělí večer říct, když jsme uklidili poslední pozůstatky hodového veselí. Ale abych nezačínal koncem, tak pěkně popořádku.
   Všechno to začalo ve čtvrtek 19.7.2012, kdy začaly závěrečné přípravy před pátečním začátkem hodů 2012. Samozřejmě, že fáze přípravná už proběhla dávno před tím, mám na mysli dohodnutí kapel, zajištění a rozvoz palkátů, reklama, nákupy, atd. V ten čtvrtek jsme začali fyzicky navážet Vše potřebné a taky jsme postavili, sice provizorní, ale přece jen stánek k udírně. Vlastní vypuknutí víkendového maratonu přišlo na řadu v pátek 20.7.2012. To už se sešlo více lidí a chystání vrcholilo stavěním stanů a přípravou prodejních míst. Vše se povedlo včas a tak kolem 20:00 mohla kapela SAX začít svou produkci. Počasí nám přálo a pršet začalo až v samém finále večera, což rozvášněnému davu vůbec nevadilo. Páteční zábava se tedy vydařila, ale nutno si postesknout, nebo spíše do budoucna poprosit, aby nám účastníci, především z řad mladších, tolik nekomplikovali pořádání tím, že budou odpadky a rozbité sklo po celé obci.
   V sobotu 21. 7. 2012 jsme připravili pro děti "Hasičský dětský den", kde si účastníci mohli vyzkoušet nejednu dovednost, se kterou se při svém závodění setkávají naši mladí hasiči. Najde-li se někdo, kdo by chtěl s našimi mládežníky soutěžit, ať zkontaktuje naše vedoucí. Telefon na Rosťu Šullu je uveden v kontaktech.

Výsledky dětského dne:

Kategorie 11 -15 let

1. místo:  Milan Knop
2. místo:  Přema Halíř
3. místo:  Martina Švábenská

 

 

PS:FOTKY BUDOU - něco už je na FB

 

Kategorie 7 - 10 let

1. místo:  Petr Falhar
2. místo:  Ruda Dörich
3. místo:  Honza Kučera

 

 

Kategorie do 6ti let

1. místo:  Dan Kubáč
2. místo:  Davídek Dofek
3. místo:  Tánička Zapletalová

Vítězům ještě jednou blahopřejeme !

Dětský den se nám hezky prolnul s letošní novinkou, a sice s koncertem bubenické skupiny Jumping Drums. Podle ohlasů se koncert moc líbil. Nutno dodat, že v zadu sedící frontman kapely, Ivo Batoušek dobře ví jak děti zaujmout. V průběhu koncertu kapela zorganizovala improvizované vystoupení dětí z publika, které mělo velký ohlas. Koncert potom vygradoval největšími peckami. Nastalo velké "drátování". Jedna kapela dolů z pódia a druhá nahoru. Tou druhou byla kapla The Via Paběda, která při sobotní taneční zábavě podala slušný výkon. Počasí vydrželo, takže se sobotou jsme mohli být také spokojeni.
   V neděli už nás čekaly "pouze" odpolední čaje se skupinou MOTORS. Kapela hrála jako o život, lidi se bavili, počasí bylo opět super, takže můžeme v klidu říct, že hody 2012 se povedly.

Z pozice starosty SDH chci poděkovat všem organizátorům celého víkendu ať už z řad SDH Senice na Hané, tak z oddílů hazené TJ Senice na Hané.

GbelDa

Článek z Olomouckého deníku zde

Fotky dodám, až budou, ale na FB už jsou fotky od Peti Hlaváče, díky kámo :-)

 
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31