Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrsková soutěž - Vilémov

Zpráva o okrskové soutěži v požárním sportu ve Vilémově

Okrsková soutěž ve Vilémově 17.5.2009

 

         V neděli 17.5.2009 jsme opět vyrazili na soutěž v požárním sportu. Tentokrát kluci a děvčata závodili na okrskové soutěži ve Vilémově. Ráno jsme se o půl osmé sešli před zbrojnicí a s menšími komplikacemi a zpožděním vyrazili na "výlet". Počasí nám zprvu opět nepřálo, ale ve Vilémově, na těch "opičích horách", už bylo krásně. Po registraci do soutěže, rozlosování pořadí a nástupu následovala štafeta, tentokrát člunkovitě, a poté útoky. Sestava obou družstev byla stejná jako na Floriánka, pouze sestava děvčat na útok se trochu pozměnila díky čerstvé posile Simonky, která dělá s Barčou nalévačku, a díky tomu, že na útok byly dva pokusy, se prostřídaly i obě strojnice Vjera a Zbořka.

         Ale vrátíme se ještě ke štafetám. Tráva na hřišti byla po ránu ještě vlhká a kluzká, tak jsme všichni běhali s velkou opatrností, aby nedošlo k nějakému úrazu, který díky těmto podmínkám hrozil všem zúčastněným. Ale zvládli jsme to všichni... V mezičasech jsme to většinou zaparkovali na dekách a odpočívali. Pak následovaly útoky. Kluci je zvládli bez problémů, dokonce si zlepšili svoje časy. A holky to s menšími komplikacemi s hadicemi a uzávěry zvládly taky, a taktéž si vylepšily časy.

         Už se blížil závěr, ovšem ve vedení soutěže nastaly taktéž komplikace, páč několik účastníků podcenilo působení sluníčka v kombinaci s požitím tekutého chleba a jiných tekutin tomuto moku podobných. V jednom případě zapůsobil i další element, delší abstinence. Nebudu jmenovat, stejně všichni víme o koho se jedná:-)). Takže počítání výsledků, vyhlašování výsledků a předávání cen probíhalo v zábavném duchu a také v jiné sestavě vedení, než raní nástup.

         Ještě výsledky: kluci se umístili na 4. místě a děvčata na 3. místě:-))

         Kdo jen trochu zná Senické hasiče si dokáže představit, co se odehrávalo po příjezdu na základnu:-))...... Ano, ano, samozřejmě jsme probírali průběh celého dne, vyhodnocení výsledků, co se nám povedlo či nepovedlo, v čem bychom se měli zlepšit a z čeho bychom jsme si měli vzít ponaučení do příštích závodů. A to vše v doprovodu vtipných hlášek a samozřejmě nad sklenicemi dobrých, chlazených...nealkoholických nápojů.... Jestli si někdo myslel něco jiného, tak se pěkně spletl:-)).

         Takže ve Vilémově jsme měli úspěch a nálada byla navzdory únavě veselá. A co dál? No nic, to to to je vše, pppřátelé! Tak zase příště!

                                                                                                                                                                Zbořka

 

fotky zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30