Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máme nové auto . . .

Předávání nové techniky VW - Transporter

 

V sobotu 22. 5. 2010 jsme měli u zbrojnice velkou slávu. Slavnostně nám bylo předáno nové zásahové vozidlo Volkswagen Transporter. Onoho slavnostního aktu se zúčastnili vzácní hosté v čele s poslancem parlamentu České republiky Dr. Ivanem Langerem. Dalšími hosty byly starosta okresního sdružení hasičů Olomouc br. Luděk Sýkora, starosta obce Ing. Michal Tichý a v neposlední řadě velitel okrsku Senice na Hané br. Bohumil Mazánek.
Po přivítání hostů a doladění průběhu byl zavelen nástup a šlo se na věc. Na pokyn velitele bylo přistaveno ono nové vozidlo. Následovaly krátké projevy našich hostů, kde br. sýkora objasnil původ automobilu. Vysvětlil všem přítomným, že se jedná o vyřazený automobil ministerstva vnitra a byl nám bezúplatně převeden do užívání. Do dnešní podoby jsme autu pomohli z větší části sami, ale bylo zapotřebí i profesionálních polepů aby auto vypadalo tak jak má.
Po projevech přišli na řadu obvyklé procedury, jako přestřižení pásky a sprcha šampaňským, pochopitelně nealkoholickým :-). Následně nás pan Langer překvapil tím, že nám věnoval šek na 10 000,- Kč na další činnost sboru. Zbývalo už jen focení a po prohlídce zbrojnice bylo přichystáno drobné občerstvení.

Celá akce byla nepřímo ovlivněna povodňovou činností naší výjezdovky v uplynulém týdnu v Troubkách. Přípravy na sobotu byly opravdu hektické, ale nakonec můžeme konstatovat, že se vše vydařilo jak jsme si představovali.
Počasí se nakonec umoudřilo a radost nám v odpoledních hodinách znásobli naši hokejisté, kteří postoupili do finále mistrovství světa.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31